Incident halucinant pe plaja din Turnu Măgurele

Un copil a ajuns la spital cu rani  la picioare după ce a fost prins sub roțile unui bolid Dacia Duster. Accidentul a avut loc ieri după -amiază, pe plaja din Turnu Măgurele, în timpul unor manevre nereușite de a lega la mașină un peridoc cu barcă. Unul dintre bărbații care încercau să scoată barca din Dunăre era însoțit de un minor în vârstă de aproximativ 10-11 ani. În timp ce tătal băiatului împreună cu un alt bărbat se chinuiau să lege peridocul, proprietarul bărcii, aflat în stare avansată de ebrietate a urcat la volanul SUV-ului cu intenția de a-l duce mai aproape de apă, dar a pierdut controlul direcției și a trântit copilul care a ramăs blocat sub roțile mașinii. Cele câteva persoane aflate în apropiere au rămas înmărmurite, cineva a sunat la 112, în timp ce alții încercau să scoată copilul de sub mașină.

Pentru că baiatul sângera destul de rău, tatal a decis să nu mai aștepte ambulanța și l-a transportat cu o altă mașină la Spitalul din Turnu Măgurele, Autorul și câțiva martori au rămas să aștepte echipajul de politie care a ajuns destul de târziu la locul incidentului.

Starea copilului este bună, prezintă leziuni la gambă, dar a primit îngrijiri medicale, este stabil din punct de vedere hemodinamic și nu făcut febră. El se afla la Spitalul municipal Turnu Măgurele și mâine medicul care îl îngrijește va decide dacă rămâne internat în acest spital sau va fi transferat la o altă unitate medicală.

Despre ce risca autorul acestui tragic eveniment nu am reușit să obținem nici o informație oficială. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, cazul a fost preluat pentru cercetari de Poliția Transporturi Navale, dar nu am putut contacta nici un reprezentant al acestei instituții.

Din informațiile noastre, bărbatul care a provocat accidentul este din București, deține în proprietate un fond de vânătoare în zona Roșiorii de Vede, iar tatăl copilului ranit este angajatul său. Imediat după accident, autorul, tulburat mai mult de aburii alcolului consumat decât de suferința provocată copilului, le tot spunea celor prezenți la locul faptei că el “o să rezolve tot”.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*