Grătar cu final nefericit în comuna Poeni

Interventie dificila pentru pompierii teleormăneni, ieri, în satul Țâvârlău, comuna Poeni, unde un incendiu a distrus acoperișul unei locuințe și s-a extins și la cel al casei învecinate.

Incendiul, izbucnit cel mai probabil din cauza jarului nestins al unui grătar, a distrus într-una dintre gospodării acoperișul unei anexe, pe o suprafata de aproximativ 60 mp și cel al locuinței, o construcție P+1+M, pe aproximativ 160 mp, după care s-a extins și la acoperișul casei învecinate, distrugându-l mai puțin de 10 mp.

Evenimentul a fost anunțat pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, la ora 18.27, la fața locului deplasându-se rapid salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autocisternă și o ambulanță SMURD. La această intervenție, în cooperare cu pompierii militari, au acționat și  pompierii civili din cadrul Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Falck cu o autospecială de stingere.

După aproape două ore și jumătate de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să stingă în totalitate incendiul, salvând importante bunuri materiale, apreciate la suma de 70000 de lei, însă și pagubele înregistrate au fost destul de mari, ele ridicându-se la aproximativ 50000 de lei.

Din fericire, la acest eveniment nu au fost persoane rănite care să necesite acordarea primului ajutor calificat din partea paramedicilor SMURD.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*