Donație de la liberali pentru Substația de Ambulanță Roșiori de Vede

Începând de astăzi, Substația de Ambulanță Roșiorii de Vede este dotata cu tunel pentru dezinfecție. Dispozitivul care pulverizeaza soluții dezinfectante, atât de necesar personalului de pe  ambulanțe în această perioadă, a fost achiziționat de organizatia PNL Roșiorii de Vede pentru a fi montat la Substația SAJ din municipiul unde funcționează singurul spital suport COVID-19 din județul Teleorman.

Livrarea dispozitivul donat de liberali a avut loc astăzi, în prezența managerului general al SAJ Teleorman, Mirela Ciobanu care a declarat că în acest moment toate Substațiile de Ambulanță din județ sunt dotate cu tunele dezinfectante, dar la Roșiorii de Vede mai este nevoie, urgent, de un nebulizator.

Liberalii roșioreni au mai donat viziere pentru personalul medical de la Caritas, spital suport COVID-19 , iar pentru săptămâna viitoare pregătesc o acțiune caritabilă pentru cetățenii municipiului Roșiorii de Vede care nu își pot permite achiționarea unor măști de protecție pentru a se deplasa în siguranță atunci când au neapărată nevoie.

T.C.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*