Sami Calotă, președinte ALDE Teleorman

ALDE Teleorman încearcă din răsputeri să rămână pe firmamentul politicii. Dacă în urmă cu câteva zile, ică Calotă, președintele filialei teleormănene a acestui partid a hotărât să continue politica la liberali, iată că nu a durat mult și un alt Calotă  pune mâna pe președinția filialei. Sami Calotă, care a fost lipsă la apel în ultimii ani a găsit o oprtunitate ca acum, înainte de alegeri să mai ciugule ceva. Și a reușit să se impună la centru pentru a prelua președinția unui partid care să  îl propulseze.

Dacă de-a lungul anilor a practicat politica dintr-un partid în altul, în vederea obținerii unor posturi bine plătite, acum , fiindcă se apropie alegerile, Sami Calotă și- a calculat oportunitățile. Este un președinte peste câțiva rătăciți, printre care și Cocoșilă, actualul vicepreședinte al Consiliului județean , candidat oficial la Primăria Rosiori.

În rest, cum va reuși Sami Calotă să își facă niște organizații cu care să meargă la locale, rămâne un mister, având în vedere că toți cei care dădeau greutate acestui partid teleormanean, împreună cu 2000 de membri au plecat în barca unui partid de dreapta.

Sami Calotă este președinte al unui partid fantomă la Teleorman, cu care va intra în cursa pentru alegerile locale peste 3 luni.

Amalia Preda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*