Dacian Cioloș a participat la inaugurarea sediului PLUS Roșiorii de Vede și lansarea candidaturii lui Constantin Fierăscu la funcția de primar

Sâmbată, odată cu inaugurarea noul sediu PLUS Roșiorii de Vede a devenit oficială și candidatura lui Constantin Fierăscu la funcția de primar. La acest dublu eveniment a fost prezent și liderul PLUS, Dacian Cioloș, secondat de președintele USR Teleorman, Sergiu Iordan, în calitate de garant al unei bune colaborări în cadrul alianței USR- PLUS la nivelul județului, unde vor avea candidați comuni la alegerile locale și parlamentare. Pentru municipiul Roșiorii de Vede candidatul USR- PLUS este Constantin Fierăscu, nominalizare agreată de ambele formațiuni politice chiar daca acesta este de la PLUS. În cadrul unei conferințe de presă, prima organizată în noul sediu PLUS Roșiorii de Vede, Dacian Cioloș a prezentat profilul candidatului pe care mizează partidul și care poate să își asume schimbarea în locurile cunoscute.

Constantin Fierăscu, propunerea PLUS la Primăria Roșiorii de Vede corespunde perfect profilului de candidat prezentat de Dacian Cioloș, este un tânăr arhitect care a reușit să-și construiască o afacere de succes chiar dacă are doar 34 ani. Costin Fierăscu provine dintr-o familie de profesori la un renumit colegiu din Roșiorii de Vede, a absolvit CN Anastasescu și-a continuat studiile în București, la Facultatea de Arhitectură și înca doi ani de masterat la specializarea Tehnologii și materiale noi în arhitectura de interior și design. Costin Fierăscu este nu numai un tânăr educat și un antreprenor de succes, dar și adeptul unei altfel de politici.

“Vrem să arătăm că politica este mai mult decât o mocirlă, vrem să arătăm că suntem altfel și vrem să arătăm că noi suntem începutul unei altfel de politici“, a declarat Costin Fierăscu în cadrul conferinței de presă când a prezentat și câteva dintre obiectivele sale pentru municipiul Roșiorii de Vede. Tânărul arhitect își dorește ca Roșiorii de Vede să devină un oraș antreprenorial creativ și educat, digitalizat, un oraș verde și sănătos. Pentru toate acesta are și un plan bine documentat și argumentat, iar pentru a-și definitiva în detaliu proiectul pentru Roșiorii de Vede, Costin Fierăscu, impreună cu echipa lui a inițiat o consultare a cetățenilor, pentru ca nevoile lor să fie în deplină concordanță cu planurile sale.

Dacian Cioloș a ținut să precizeze că proiectul PLUS vizează, în primul rând, “să aduci oameni competenți care știu ce au de făcut, care au demonstrat că știu cum se face pentru că au facut-o ei înșiși, și impreună cu alții să își asume schimbări în locurile pe care le cunosc”.

Liderul PLUS a mai declarat că formațiunea politică pe care o conduce susține alegerile anticipate și chiar speră să poată organiza alegerile locale împreună cu cele parlamentare.

Teodora Ciofalcă

 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*