12 cazuri de gripă în unitățile de învățământ din Teleorman

Până astazi, 12 februarie, în unitățile de învățământ din județul Teleorman au fost înregistrate 12 cazuri confirmate de gripă. În zona Turnu Măgurele a fost înregistrat 1 caz, în zona Roșiorii de Vede sunt 7 cazuri înregistrate, iar la Alexandria sunt 4 cazuri.
La Școala „Mihai Viteazul” din Alexandria, la clasa pregătitoare C, cursurile sunt suspendate în continuare și în data de 12. 02.2020, fiind afectați 21 elevi.

Școala „Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede a solicitat, în urma întrunirii Consiliului de Administrație, suspendarea cursurilor la clasa a II-a B pentru o perioadă de 3 zile în intervalul 12- 14.02.2020, aici înregistrându-se un procent mai mare de 20% absenteism în ultimele zile, 2 cazuri de gripă confirmate și 12 cazuri de infecții respiratorii acute la clasa respectivă. În acest caz sunt afectați 23 de elevi.
Unitățile de învățământ menționate, dar și celelalte unități școlare din județ, au luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor în colectivitățile de elevi.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman monitorizează zilnic cazurile de gripă și colaborează permanent cu Direcția de Sănătate Publică Teleorman.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*