Direcția Impozite și Taxe Alexandria și-a prelungit programul de lucru

Începând de astăzi, 03.02.2020 și până pe 31.03.2020, la Direcția Impozite și Taxe a municipiului Alexandria este program prelungit pentru a le oferi tuturor contribuabililor posibilitatea de a beneficia de reducerea de 10% pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale. Programul de lucru a fost prelungit până la orele 18.30, în fiecare zi de luni până vineri, iar sâmbăta ghișeele vor fi deschise între orele 09 – 12.

Taxele și impozitele locale se pot plăti și prin sistemul național de plăți on-line WWW.GHISEUL.RO. Pentru a putea efectua plățile on-line, contribuabilii persoane fizice trebuie să fie înregistrați cu roluri nominale unice și CNP în evidențele fiscale. Modelele de formulare utilizate se găsesc pe site-ul Primăriei municipiului Alexandria, www.alexandria.ro, la secțiunea ,,SERVICII ON-LINE” – Formulare folosite în activitatea de Impozite și Taxe.

De reducerea cu 10% beneficiază persoanele fizice dar și juridice care își achită integral taxele și impozitele locale până la data de 31 martie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*