Un ONG îl caută la cazier pe Costel Barbu, demnitar în Guvernul Orban

Singurul teleormănean ajuns demnitar în Guvernul Orban a devenit ținta atacurilor unui ONG. Asociația Mai Întâi România vrea să stie de ce la o lună și jumătate de la angajare, Costel Barbu nu are o fotografie pe site-ul  Secretariatului General al Guvernului, de ce nu și-a publicat cv-ul și dacă are cazier judiciar, acuzându-l direct că a fost condamnat. Solicitarea îi este adresată secretarului general, Antonel Tănase, iar textul acesteia circula de două zile pe rețelele de socializare ridicând suspiciuni  asupra demnitarului, cunoscut ca un apropiat al premierului Ludovic Orban.

Pentru a lămuri sițuația, ne-am adresat chiar secretarului general adjunct al guvernului, Costel Barbu, care ne-a pus la dispoziție cazierul său judiciar eliberat de IPJ Teleorman. Chiar dacă acest document este confidențial, Costel Barbu nu a ezitat să-l facă public pentru a stopa această încercare de denigrare a sa și implicit a guvernului liberal.

Costel Barbu este teleormănean, cu două mandate de primar în comuna  natala Suhaia și chiar dacă în ultimii trei ani a fost nelipsit de lângă premierul Ludovic Orban în eforturile sale de reconstrucție a PNL, Teleormanul rămâne printre prioritățile sale. Ascensiunea politică a lui Costel Barbu este rezultatul firesc al ascensiunii PNL, la fel ca și atacurile venite din partea oponenților săi.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*