PMP și-a oficializat relația cu Teodor Nițulescu

Dacă cineva își imagina că Teodor Nițulescu va sta prea mult pe margine, mulțumindu-se cu rolul de sforar din umbră pentru PMP, s-a înșelat. Un personaj de talia lui Nițulescu nu poate să rămăna ascuns, iar cel mai potrivit moment pentru ieșirea la rampa sunt alegerile locale. După ce și-a demostrat abilitățile de negociator, noul șef de la PMP Teleorman, Doru Coliu, aflat în trecere pe aceste meleaguri, l-a primit cu mare fast în partid pe Nițulescu și chiar i-a făcut cadou funcția de prim- vicepreședinte.

Odată oficializată relația cu PMP, Nițulescu revine în politică pe cai mari și până la poziția de lider absolut nu mai are decât un pas. Un asemenea dinouzaur politic nu ratează nici o ocazie de a pune mâna pe un partid politic, cât de mic ar fi el. Este adevărat că fără susținerea lui Traian Băsescu nu ar fi ajuns aici. Cum mai are ceva influență prin județ, Teodor Nițulescu s-a oferit să întărească rândurile pmp-iștilor cu oamenii lui și chiar se laudă că vine la pachet cu câteva organizații comunale, probabil de pe unde are el pamant în arendă.

Dacă în 2016 nu a reușit să-l impună liberalilor pe Constantin Berechet candidat la Primăria Roșiorii de Vede, acum încearcă din nou să-și împlinească visul și este chiar mai motivat, de Băsescu însuși, care i-a promis lui Nițulescu primul loc pe lista de deputați dacă îl scoate primar pe Berechet la Roșiori. Funcția de deputat nu este singurul obiectiv ce-l mână în această luptă pe Teodor Nițulescu. Dacă prin 2006, controla, împreună cu Liviu Dragnea tot ce mișca în Alexandria, unde își avea grosul afacerilor, de câțiva ani le-a mutat la Roșiori.

Scena politică teleormăneană începe să se anime și pe masură  ce apropie alegerile locale poate deveni incandescentă.

T.C.

foto- Facebook

 

2 comentarii

  1. Era de asteptat.Acest politician nu putea sta pe margine…..
    Eu ii doresc mult succes este un om inca tinar care promite multe.
    Cu stima,

    • Acest politician este tânăr spui!? Deci mai poate falimenta niște firme, păcăli niște oameni și sa mai prindă câteva contracte cu statul. Cred ca pe Teodor Nitulescu îl putem asemăna cu coronavirusul, și instalează și începe sa “sugă” tot.Mizerie de om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*