Marcel Ciolacu nu a vrut să aducă gripa la Conferința PSD din Teleorman

Toată floarea social- democrată  a fost prezentă la Conferința extraordinară a PSD Teleorman, mai puțin Marcel Ciolacu, președintele interimar al partidului, pe care un pui de gripă l-a ținut departe de cea mai vestită organizație din țară. În lipsa liderului național, Paul Stănescu a fost cel care a reprezentat conducerea centrală a partidului la măreața adunare de la Alexandria.

La loc de cinste, pe scenă, cu câteva trepte mai sus decât restul lumii, s-au aflat parlamentarii social democrați și primarii de orașe, cu o singură excepție, Nicolae Bădănoiu, primarul de la Videle care n-a avut loc la masa fețelor triste și a ocupat un loc în sală. Să fie atitudinea rebela a lui Nicolae Bădănoiu motivul marginalizării sale sau scena nu a suportat prea mult Videle și l-au sacrificat pe Bădănoiu?

Pe tot parcursul ședinței a plutit prin sala un aer de mândrie și optimism, cel puțin la nivel declarativ. Singurul care a făcut notă discordata prin discurs și atitudine a fost Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman care i-a invitat pe aleșii locali  să renunțe la pensiile speciale, iar  cei cu probleme penale să facă un pas în spate, avertizandu-i pe toți  să nu li se urce la cap că sunt organizația numarul 1, să-și vadă greșelile. Declarațiile acestea ar putea să-l coste pe Dănuț Cristescu, mai ales că nu se mai afla în grațiile conducerii actuale, iar faptul că a primit un loc la tribună se datoarează doar funcției  de la CJ Teleorman, de unde încă mai controleaza banii acestui județ. Anunțul despre candidatura lui Adrian Gâdea la șefia Consiliului județean Teleorman  este un semn clar că Danuț Cristescu va fi tras pe linie moartă.

Atât de democratică a fost alegerea delegaților la Congresul PSD, principalul motiv al conferinței județene, încât aceștia au fost stabiliți înainte și doar s-a votat la vedere o lista cu 50 de persoane. Cam atât despre cum s-au adunat să se întâlnească și să aleagă ce era deja stabilit în cerc restrâns.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*