IPJ Teleorman și-a mărit parcul auto cu patru autospeciale Dacia Logan și o autoutilitara Mercedes

Prin programul de reînnoire a parcului auto al M.A.I, în această săptămână, Inspectoratul de Poliție Județean Teleorman a recepționat 5 autospeciale care urmează să fie repartizate structurilor de ordine publică din mediul urban și Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Autospecialele marca Dacia Logan care urmează să ajungă la polițiile municipale din Alexandria și Roșiori de Vede, precum și la cele orășenești din Zimnicea și Videle sunt inscripționate cu însemnele Poliției Române și prevăzute cu asistență la frânare, geamuri electrice și aer condiționat. De asemenea, acestea prezintă elemente de siguranță și protecție, atât pentru polițiști, cât și pentru persoanele transportate.
Autoutilitara marca Mercedes destinată Serviciului pentru Acțiuni Speciale este concepută pentru intervenții rapide, inscripționată cu însemnele poliției și va asigura o mai mare mobilitate grupelor de luptători.

Îmbunătățirea logisticii forțelor de ordine va conduce la creșterea capacității de acțiune și implicit la creșterea gradului de siguranță a teleormănenilor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*