Conducerea județeană a PNL le mulțumește teleormănenilor care au votat Klaus Iohannis

În urma rezultatului obținut în Teleorman, la cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, conducerea filialei județene a PNL Teleorman mulțumește celor aproximativ 66.000 de teleormăneni care au votat pentru candidatul PNL, Klaus Iohannis, ceea ce reprezintă circa 41 la sută din voturile valabil exprimate, dar și un duș rece pentru contracompetitor.
Prin acest vot, teleormănenii au girat atât obținerea celui de-al doilea mandat de președinte al României de către Klaus Iohannis, cât și dorința de a trăi într-o țară normală, într-un județ normal, într-o societate bazată pe educație, moralitate, valoare și dezvoltare.
În privința rezultatelor obținute de candidatul PNL, Klaus Iohannis, la Teleorman, se poate constata că între cele două tururi de scrutin existâ un trend de creștere al cotei de încredere față de PNL și de politicile liberale, ceea ce ne face să privim cu încredere, forță și optimism confruntările electorale de anul viitor, pentru a putea revigora acest județ, din punct de vedere economic, investițional și social. pentru că teleormănenii merită să trăiască decent, în județul lor, ACASĂ!

Președinte PNL Teleorman, senator Eugen Pîrvulescu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*