Senatorul Eugen Pîrvulescu îi asigură pe dascălii din Teleorman că nu le vor fi diminuate salariile

În media locală a apărut informația neadevărată potrivit căreia cadrele didactice din Teleorman ar putea încasa, de luna aceasta, salarii diminuate cu 10 la sută. Este o dezinformare crasă, cu caracter electoral, menită să manipuleze cadrele didactice din Teleorman.
Asemenea suspiciuni fără fundament au fost vehiculate în presa locală, chiar de către inspectorul general al ISJ Teleorman, urmărind doar să creeze, artificial, o stare de incertitudine și de nemulțumire în rândul cadrelor didactice ce profesează în mediul rural, cu precădere.
În calitate de senator PNL Teleorman, dau asigurări că nu doar la cadrele didactice, ci și la toate categoriile de bugetari din Teleorman, salariile nu vor fi diminuate, cu nicio pondere, întrucât fondurile de salarii rămân nemodificate și sunt asigurate.
Guvernul României nu a intenționat și nici nu are în vedere o atare măsură, având capacitatea de a găsi resursele bugetare necesare pentru ca angajații din sistemul bugetar să nu fie afectați salarial, în ciuda dezastrului făcut în visteria națională de către fosta guvernare.
Dacă s-a ajuns la un asemenea mod josnic și ridicolde manipulare și de dezinformare a electoratului,chiar și în rândul intelectualilor, înseamnă că nivelul de disperare al PSD nu are limite în această campanie electorală pentru prezidențiale, iar asemenea alarme false nu pot fi luate în considerare, sub nicio formă.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*