Implementarea în judeţul Teleorman a Programului pentru şcoli al României, în luna octombrie 2019

În urma licitaţiilor efectuate de către Consiliul Judeţean Teleorman, pentru toate unitățile de învățământ din județ au fost încheiate contractele subsecvente de furnizare produse lactate pentru elevii din învăţământul primar şi gimnazial de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 4 ore, pentru anul şcolar 2019- 2020, cu SC SIMULTAN SRL cu sediul în loc. Făget, Județul Timiş și pentru produse de panificaţie cu SC LOGISTIC MEDIA POP ART SRL cu sediul în Ocna Mureș, Județul Alba pentru zonele: Alexandria,Turnu Măgurele, Roșiorii de Vede și Videle.
Pentru zona Zimnicea, contractul pentru produse de panificație a fost încheiat cu ASOCIEREA SC VEL PITAR SA ( cu sediul în Râmnicul Vâlcea, Județul Vâlcea) – SC VELROM SRL ( cu sediul în Târgoviște, Județul Dâmbovița).
De asemenea, au fost încheiate contracte de furnizare fructe proaspete (mere) cu SC LIBRO EVENTS SRL cu sediul în Satul Căldăraru, Comuna Cernica, Județul Ilfov.
Distribuția produselor lactate și de panificație s-a făcut în școlile și grădinițele cu program normal începând cu data de 9 septembrie 2019.
Conform datelor comunicate de Inspectoratul Școlar Teleorman, în luna octombrie 2019 s-au distribuit produse lactate și de panificație, precum și mere unui număr de 27.602 preșcolari și elevi, și anume 544.858 produse de panificație (329.108 cornuri și 215.750 pachete biscuiți), 329.787 produse lactate (210.684 porții lapte și 119.103 iaurturi) și 226.721 mere.
În 2 unități de învățământ din județ s-au desfășurat măsuri educative, și anume 2 acțiuni dedicate consumului de fructe și de lapte, dezbateri, activități educative practice.
Serviciile publice cu atribuții de control au efectuat verificări și au dispus măsurile legale atunci când situația a impus-o.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*