Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman promite că după alegeri” se dă milităria jos din pod în instituțiile publice din județ”

Astăzi, într-o conferință de presă, președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu a demontat informațiile despre tăieri de pensii și salarii lansate în spatial public de “copilașii de minge ai lui Dragnea”, cum i-a numit pe liderii PSD din Teleorman, Adrian Gâdea și Dănuț Cristescu. Președintele liberalilor a ținut să-i asigure pe cetățeni că Guvernul Orban “nu va lua nici o măsura de austeritate în ceea ce înseamnă pensii, salarii, alocații și alte asemenea drepturi, că nu vor fi reduceri de personal”, acuzându-i pe cei de la PSD că fac o campanie mizerabilă de intoxicare a cetățenilor cu tot felul de mesaje false.

PNL a desfășurat o campanie electorală normală, curată, de informare a cetățenilor, în toate localitățile din Teleorman, iar mesajul lor ” pentru o Românie normală” este mult mai bun decât cel al oponenților, a mai subliniat liderul liberal și a insistat pe o participare masiva la vot care din estimările sale va fi peste 35% în Teleorman.

Întrebat despre înlocuirea șefilor de instituții publice din județ, Eugen Pîrvulescu a spus că “nu are nici o grabă” să stabilească acum cine va fi înlocuit deși este convins că 99% dintre cei care ocupă de ani de zile aceste funcții sunt nu numai psd-iști, dar și incompetenți. Primele instituții vizate de liberali pentru înlocuirea conducerii sunt DSP, APIA, Finanțele Publice, prefectul și subprefectul județului. Deși există o avalanșă de cereri din partea unor oameni pe care nici nu-i cunoaște, liderul liberal susține că va opta pentru oameni competenți, care nu e obligatoriu să fie membri de partid dacă sunt profesioniști în domeniu, dar toate schimbările vor avea loc abia după alegerile prezidențiale, în urma unei analize și selecții serioase.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*