O nouă promoție de polițiști, în folosul comunității

Începând de astăzi, 20 de agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție Vasile LascărCâmpina, își încep activitatea la Inspectoratul de Poliție al județului Teleorman.

 Cu forțe proaspete și cu mult entuziasm, începând de astăzi, 30 septembrie, după depunerea  jurământului și înaintarea în primul grad profesional, 20 de tineri, absolvenți ai Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina, se alătură polițiștilor teleormăneni, urmând să-și desfășoare activitatea pentru apărarea drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei, a proprietății și pentru respectarea ordinii și liniștii publice.

Noii polițiști vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și se vor implica în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

Dornici să își ocupe locurile atribuite și să pună în aplicare cunoștințele dobândite în anii de studii, aceștia vor fi repartizați în structurile operative, în mediul rural, în funcție de media obținută la examenul de absolvire pentru a acoperi nevoia de personal existentă.

În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, conducerea inspectoratului le urează bun venit noilor colegi și succes în cariera de polițist, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate.

 Succes în carieră!

 

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*