Pensionarii roșioreni se pregătesc de sărbătoare

Și în acest an, CAR Pensionari  Roșiorii de Vede a pregătit un program special pentru ziua de 1 octombrie, Ziua internațională a persoanelor vâstnice. Activitățile dedicate seniorilor roșioreni, de ziua lor, încep de sâmbătă la Clubul pensionarilor unde se desfășoară concursurile de sah, table, rummy, tenis de masa, biliard.

Pentru aproximativ 400 de membri cu pensii mici, CAR Pensionari a început plata ajutoarelor bănești, un gest pe care asociația îl face cu ocazia unor sărbători importante, iar cei care au o vechime de 50 de ani în rândurile asociației vor primi diplome și premii de fidelitate. Cu ocazia acestei zile în care vârstnicii din întreaga lume sunt sărbătoriți, pensionarele de la Clubul “Femina” au programat o vizită la Căminul de bătrani Sfântul Teodor din Roșiorii de Vede pentru a fi alături de cei care își trăiesc ultimii ani din viață în acest centru social.

Ziua de 1 octombrie va debuta cu un simpozion despre locul și rolul persoanelor vârstnice în societate, unde sunt invitați reprezentanți ai autorităților locale, ai instituțiilor publice locale și județene cu atribuții în gestionarea problemelor pensionarilor. Seara, seniorii roșioreni sunt invitați la o seară de muzica și dans, la Casa de cultură, în compania trupei Euroton.

Tot de ziua persoanelor vârstnice, Primăria municipiului Roșiorii de Vede organizează o ceremonie specială pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie. În acest an, 28 de cupluri roșiorene sărbatoresc cinci decenii de viață împreună. Le uram și noi mulți ani cu sănătate tuturor sărbătoriților zilei de 1 octombrie.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*