O tânară din Turnu Măgurele a dispărut în urmă cu nouă zile. Poliția cere sprijinul cetățenilor pentru a o găsi.

                                           O CUNOAȘTEȚI? AȚI VĂZUT-O?

                                                         SUNAȚI LA 112!

Politia solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unei femei în vârstă de 27 ani, reclamată ca fiind dispărută de la domiciliu.

Femeia, OPREA RAMONA, născută la data de 11.06.1992, în municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, domiciliată în municipiul Turnu Măgurele, strada Mihail Kogălniceanu, nr.47, fără forme legale în comuna Traian, județul Teleorman a plecat în mod voluntar de la domiciliul său în ziua de 09.09.2019, sub pretextul că merge la magazin, și nu s-a mai întors, având asupra sa actul de identitate și un telefon mobil.

Femeia are următoarele semnalmente:

  • înălțime – 1,60 – 1,70 m, constituție atletică, fără semne particulare sau tatuaje
  • fața ovală, ochii căprui
  • părul roșcat, drept, lung, până în zona bazinului.

În momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de culoare roșie, fustă de culoare neagră cu inscripții de culoare argintie, cercei din aur mari, cu model, cu piatră rosie; era încălțată cu papuci de culoare neagră cu porțiuni de culoare argintie pe lateral.

Persoanele care pot furniza informaţii despre aceasta sunt rugate să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman la tel. 0247/407.164, 0247407166 – Biroul Urmăriţi, să informeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la telefonul de urgenţă – 112.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*