Descinderi cu mascații la domiciliul unor familii din Roșiorii de Vede aflate în conflict

Acțiune de amploare a polițiștilor  pentru aplanarea unor stări conflictuale dintre mai multe familii de rromi din Roșiorii de Vede. Polițiștii, cu sprijinul a 3 grupe SAS și 3 echipaje din cadrul Departamentului 1 jandarmi mobil au efectuat, în perioada 11-15 septembrie, 6 pecheziții domiciliare în cadrul mai multor dosare penale și au desfășurat o serie de activități preventive.

20 de persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Roșiorii de Vede în vederea identificării și audierii. Acțiunile au fost inițiate de polițiști datorită unor conflicte între mai multe familii de rromi care puteau să degenereze în fapte cu violență ce ar fi dus la tulburarea gravă a ordinii și linistii publice pe raza municipiului Roșiorii de Vede.

În urma acestor activități, stările conflictuale au fost aplanate, fiind înlăturat pericolul izbucnirii de fapte cu violență, ne asigură polițiștii roșioreni.

Trebuie  amintit faptul că în noaptea de 10-11 septembrie o casă din zona centrală a municipiului Roșiorii de Vede a fost incendiată de persoane necunoscute. Pompierii au reușit să stingă toate focarele abia după două ore de luptă cu focul, cazul fiind preluat de politiști pentru cercetări. Deși în casă nu se afla nimeni, pagubele materiale sunt însemnate, iar proprietarii imobilului incendiat îi banuiesc pe cei din familia cu care sunt în conflict de mai mulți ani ca le-ar fi dat foc la casă.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*