PNL va depune moţiune de cenzură

 

Timpul coaliţiei păguboase s-a scurs, iar obiectivul fundamental al PNL este acela de a pune capăt cât de curând acestei guvernări toxice care face un rău imens României, potrivit declaraţiei făcute luni, 26 august, de preşedintele PNL, Ludovic Orban, în cadrul unei conferinţe de presă.
Potrivit acestuia, PNL a demarat procedurile de susţinere a moţiunii de cenzură, în parlament, iar negocierile cu grupurile parlamentare, exceptând pe cel de la PSD, sunt în prag să înceapă.
„PNL este pregătit în orice moment să-şi asume răspunderea guvernării. Ne dorim, în schimb, ca acest lucru să se petreacă după ce puterea va fi conferită cetăţenilor români care să aibă capacitate a de a alege un parlament legitim, conform voinţei actuale din societatea românească şi care să confere o majoritate guvernamentală legitimă care să poată să realizeze proiectul de ridicare al României pe care îl are preşedintele României şi PNL” , a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban.
Astfel, PNL dă încă o dată dovadă de maturitate politică, asumându-şi public disponibilitatea de a intra la guvernare, dacă se va forma o majoritate parlamentară care să susţină moţiunea de cenzură.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*