Aurel Fierăscu, declarație de presă – “Canibalismul cabotinilor din PSD Teleorman”

Asemenea caractițelor care se devorează reciproc ca urmare a stresului pe care îl resimt, pesediștii teleormăneni au început masacrul intern. Pe modelul biblic cu valențe mioritice, pesediștii se execută între ei, uitând de peste 30 de ani, că sunt aleși de către teleormăneni pentru progresul județului și al României.
Recenta victima, consilierul județean Cristiana Alcea, nu vine decât să confirme că părerea de rău de a fi exclus din PSD provine, cu precădere, din subaprecierea prozelitismului și abnegației de care a dat dovadă în a servi partidul. Practic, întreruperea sinecurilor de la stat, venite pe linie partid, sunt o drama în planul personal al unor personaje mici.
Grav este că politeismul intern al PSD care se zbate între proslăvirea zeului incompetenței, în persoana Vioricăi Dăncilă, respectiv a osanalelor închinate zeului decăzut al hoției, reprezentat de Liviu Dragnea, pune ca prioritate pe agenda partidului de guvernământ canibalizarea internă. Teleormanul este din nou uitat – plin de focare de pestă porcină africană, cu sate care încă nu au drumuri, cu școli care stau să înceapă tânjind, încă, după o toaletă prin PNDL.
PLUS Teleorman își exprimă regretul că astfel de personaje dăinuie de la Revoluție până în prezent în peisajul administrativ local. Ne asumăm rolul de a reda speranța teleormănenilor că schimbarea în bine a județului o vom realiza împreună, fiecare cetățean îndeplinindu-și potențialul individual într-o societate sănătoasă.
Aurel Fierăscu
Președinte PLUS Teleorman

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*