Nominalizările guvernului PSD pentru funcția de comisar european, o rușine!

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat recent că “ne facem de râs” cu nominalizarea Rovanei Plumb și a lui Dan Nica pentru funcția de comisar european, din partea României, întrucât cei doi au probleme de integritate și de natură profesională.

“Astfel de propuneri nu au șansa sa treacă de Parlamentul European”, a concluzionat președintele PNL, Ludovic Orban.

Atât Rovana Plumb, cât și Dan Nica au probleme de integritate foarte grave. Mai mult, cei doi au probleme legate de profesionalism și seriozitate în activitatea publică, în mod evident.

Ce riscăm? Cei nominalizați de Guvernul PSD au șanse mari doar să fie respinși fie de președintele Comisiei Europene, fie de Parlamentul European.

Se cunoaște faptul că puterea politică a făcut zid în jurul Rovanei Plumb pentru a împiedica adoptarea cererii de urmărire penală în cazul „Belina”.

Totodată, în ceea ce-l privește pe Dan Nica, se știe, de asemenea, faptul că s-a aflat în situația de cerere de urmărire penală în dosarul Microsoft.

Așadar, cu asemenea nominalizări nocive, România riscă să nu mai aibă reprezentant în Comisia Europeană, ceea ce va cântări greu la volumul de investiții cu bani europeni, care și așa este sub așteptări și sub previziunile privind gradul de absorbție al fondurilor europene.

Altfel spus, nu vom mai conta, iar de pierdut va avea doar populația României.

Cu astfel de figuri triste nu vom mai putea avea vreo așteptare de la actuala guvernare, care trebuie să iasă din scenă cât mai curând, pentru binele românilor și al țării ce este sufocată de datorii, din trei în trei luni.

 

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*