Primăria Roșiorii de Vede cumpără 1300 pubele pentru colectarea deșeurilor

La ultima rectificare de buget local, la Roșiorii de Vede a fost alocată suma de 100.000 lei, din fondul de rezervă, pentru achiziționarea a 1000-1300 de pubele de 120 l. Acestea vor fi distribuite cetățenilor care au contracte încheiate cu operatorul de salubritate Polaris.

Această decizie a fost luată în urma demarării acțiunii de colectare selectivă a deșeurilor, iar Primăria are un rol important în gestionarea acestei activități la nivelul localității. Este cunoscut faptul că de la începutul acțiunii, colectarea selectivă a gunoiului din gospodăriile individuale a produs un adevărat haos si multi cetățeni au rămas cu gunoiul neridicat. În mare parte, vina aparține autorităților care aveau obligația să informeze din timp cetățenii, dar au făcut acest lucru insuficient spre deloc.

Obligativitatea selectării deșeurilor la sursă i-a pus în dificultate pe foarte mulți cetățeni, iar lipsa pubelelor din gospodării a generat și mai multa nemulțumire în randul roșiorenilor care locuiesc la case.

T.C.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*