112… SALVAȚI ROMÂNIA!!- declarație de presă a senatorului Eugen Pîrvulescu

Suntem martorii  unei tragedii care a zguduit întreaga Românie și nu numai.  Tragedia din Caracal a avut ecou in presa internațională si reacții neiertătoare  la adresa nepăsării și incompetenței autorităților în salvarea unui suflet care cerea cu disperare ajutorul.

Un sistem cancerigen aflat in metastază își arată adevărata față. Un sistem putred care este incapabil să garanteze dreptul la viață și care a eșuat în mod evident în misiunea sa fundamentală de a proteja cetățenii. Un sistem corupt care a acționat în mod sistematic , schimbând legislația , doar în favoarea infractorilor, are consecințe criminale. În ciuda protestelor și a criticilor Opoziției, politica dusă de PSD împreună cu ALDE pentru favorizarea infractorului, își culege astăzi roadele.

Dramatica situație devine un prilej numai bun pentru a da bine, pentru a câștiga capital de imagine, iar Viorica Dăncilă nu ratează această ocazie. Cu un cinism greu de digerat, primul ministru afișează o falsă empatie publică erijându-se în eroina de carton a acestei tragedii. Iată cum drama fetelor ucise la Caracal, care și-au pus  toată încrederea în salvatorii ei capătă nuanțe tot mai politice. Cât tupeu să aibă Viorica Dăncilă să propună susținerea unui Referendum pentru înăsprirea pedepselor, când tocmai tocmai ea a protejat și încurajat infractorul…Românii au respins deja prin votul pe care l-au dat pe 26 mai ceea ce PSD și ALDE au făcut în ultimii ani. Este inutilă această acțiune când în Parlament există deja inițiative ale PNL care vin să înăsprească legislația penală în cazul ucigașilor, pedofililor, violatorilor.

Nu mai este mult până ce vom răzbuna toate nedreptățile.  Încă puțin  și va veni ziua când Administrația județului Teleorman va trece printr-un proces de ,,curățenie’’benefică pentru o bună funcționare. O administrație locală bazată pe oameni pregătiți, competenți și nu pe nepotisme .

Urgența cea mai mare care se cere este ca absolut toți cei responsabili, din oricare dintre instituțiile implicate să  răspundă pentru totala neimplicare și neîndeplinirea atribuțiunilor de serviciu.

Cetățenii și-au pierdut încrederea în instituții și tot așteaptă ca la capătul celălalt șă răspundă adevărații salvatori și nu vânzătorii de iluzii, iar unii chiar mor cu această speranță în minte și în suflet.

Ca tată al unei fiice de 19 ani pot înțelege durerea din sufletul părinților și pot simți  frustrarea că incompetența și nepăsarea au ucis un suflet nevinovat care și-a pus toată încrederea într-un sistem care a dezamăgit-o.  E timpul sa spunem STOP!

Apelul de salvare încă se face cu toate riscurile asumate. Salvați România este strigătul nostru, al tuturor! Să nu ne pierdem speranța că România poată fi salvată !!!

 

Eugen Pîrvulescu, Senator PNL

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*