Eugen Pîrvulescu, senator PNL- “Singurică, singurea pe loc, Viorica vrea să fie ultima”

Așa cum a învățat-o mentorul ei de partid, așa a aplicat și Viorica Dăncilă regula șmecherească de preamărire, prin ghiontire și intimidare, dând coate că să răzbată mai departe, pentru a-și face loc, precum era cândva în „rata” cu care circula de la Videle, la Roșiori, și retur.
Altfel spus, Viorica Dăncilă a făcut în Biroul permanent al partidului, exact ceea ce știa,, și-anume să-i determine pe ceilalți contracandidați la calitatea de prezidențiabil să renunțe în favoarea ei.
Pentru că ea nu-și va rupe gâtul, precum Ponta sau Geoană, ci doar își va turti cocul și va pleoști de tot partidul la 10 la sută.
Asemenea practici și metehnei comuniste nu sunt deloc străine partidului care a dat țării cei mai mulți condamnați penal. Deloc întâmplător, la fel s-a procedat și la conferința județeană a PSD Teleorman, girată tot de Viorica Dăncilă, ajungându-se și aici la varianta agreată în PSD, și-anume „candidatul unic” pentru funcțiile de președinte și președinte executiv de filială județeană, satisfăcând poftele lui Gâdea și Drăgușin.
Le priește acest gen tovărășesc de alegere a candidatului unic, întrucât competiția internă deranjează pe cei josnici sau pe cei care n-au nimic bun de spus.
Este tot mai evident că așa vor să conducă România. Ca partid unic, prezidențiabil unic și un regim unic, tovărășesc, cu împliniri mărețe doar în imaginația bogată a candidaților PSD, dar păguboase pentru români și pentru România.

Senator PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*