Nicușor Grigore, liderul sindicatului de la Rulmentul începe o nouă luptă pentru drepturile foștilor si actualilor salariați

După ce a câștigat, in instanță,  drepturile a peste 500 de salariați de la Koyo, liderul sindical, Nicușor Grigore a început demersurile pentru recunoșterea drepturilor celor care au lucrat în grupele I și II de muncă. Este vorba de alte câteva sute de oameni, pensionari și salariați care nu au beneficiat de drepturile ce le revin pentru munca prestată în condiții speciale cum este sporul suplimentar de vechime în munca stabilit prin lege, deloc de neglijat la stabilirea drepturilor de pensie.

Sunt încă o mulțime de pensionari care au lucrat la Koyo și cărora nu le-a fost recunoscută activitatea prestată în condiții speciale de muncă, iar demersul lui Nicușor Grigore vizează și această categorie care pot beneficia de punctaje mai mari la stabilirea pensiei.

Cu mai puțin de o lună în urmă, printr-un demers similar al sindicatului în instanță, le-a fost recunoscută activitatea în grupele I și II de muncă la peste 500 de salariați de la Koyo, cu toate drepturile ce le revin. Această victorie uriașă le-a dat speranțe și celor care nu au fost parte în acest dosar dar au lucrat în aceleași condiții, iar pentru ei, liderul sindical, Nicușor Grigore deschide un nou proces.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*