Rezultate modeste la BAC și nouă medii de 10, în Teleorman

Județul Teleorman are, în acest an, 9 elevi de 10 la examenul de bacalaureat deși doar puțin peste jumătate dintre elevii înscriși au reușit să ia medie de trecere. După ce ani la rand Teleormanul a înregistrat rezultate dezastruase la examenul maturității, acum, excepția sunt cei nouă absolvenți cu 10 pe linie, trei sunt de la Colegiul Național Unirea Turnu Măgurele, doi de la Colegiul Național A.I.Cuza Alexandria, doi de la CN Anastasescu Roșiorii de Vede și câte unul de la CN Pedagogic Alexandria și Liceul Teoretic Zimnicea.

Dacă în anii anteriori, Liceul Tehnologic Emil Racoviță s-a evidențiat prin 0% promovabilitate, în acest an s-a spart ghinionul cu un modest procent de 8%. La Roșiorii de Vede, pe primul loc se menține CN Anastasescu cu 68,85% promovabilitate, urmat de Liceul Tehnologic Anghel Saligny cu 25,53% și Liceul Tehnologic Virgil Madgearu cu 22,85%.

La această sesiune de BAC, în județul Teleorman s-au încris 2345 de absolvenți dintre care 212 nu s-au prezentat, trei au fost eliminați și 986 respinși.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*