Pompierii, la datorie și pe furtună. Au îndepărtat copacii căzuți pe carosabil

Vântul puternic de noaptea trecută a pus la pământ mai mulți copaci, blocând circulația în localități și pe drumurile județene. Pompierii militari au fost din nou la datorie intervenind pentru gestionarea situațiilor de urgență apărute pe raza județului Teleorman.

Detașamentul de pompieri Roșiorii de Vede a intervenit pntru degajarea carosabilului de arborii căzuți în timpul furtunii în zona centrală a orașului, dar și pe DJ 703, între localitățile Scrioaștea și Brebina, Didești- Brebina și Balaci.

Detașamentul Alexandria a intervenit pentru îndepărtarea unui copac ce bloca DJ 504 pe raza localității Lăceni, cu sprijinul SVSU Orbeasca care a acționat în această zona cu utilaje specifice. Pompierii din Turnu Măgurele s-au deplasat la Islaz pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil, la intrarea în localitate.

Tot noaptea trecută, un stâlp de înaltă tensiune de pe raza localității Antonești a luat foc și a fost nevoie de interventia pompierilor Detașamentului Alexandria pentru stingerea incendiului. La fața locului s-a deplasat și o echipă a furnizorului de energie electrică pentru a remedia defecțiunile.

În jurul orei 3.00 situația a revenit la normal în județ, circulația se desfășoară fără probleme, dar Grupa Operativă a ISU Teleorman a ramas în alertă, situația fiind monitorizată permanent la nivelul Centrului Județean pentru Situații de Urgență.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*