Ultima activitate de învăţare din cadrul proiectului de parteneriat strategic între şcoli „Digital teaching in natural scientific subjects” derulat de C.N. Anastasescu

Elevii şi profesorii Colegiului National „Anastasescu” au participat la ultima dintre activităţile de învăţare din cadrul proiectului de parteneriat strategic pentru susţinerea de bune practici in domeniul şcolar, Digital teaching in natural scientific subjects, proiect finantat din fondurile aferente Programului Erasmus +, Actiunea Cheie 2 –Cooperare pentru inovare şi schimb de bune practici.
Această ultimă activitate de învăţare s-a desfăşurat în Republica Cehă, în localitatea Stare Mesto, la liceul Stredni odborna skola a Gymnazium..
La acestă întalnire, Colegiul Naţional “Anastasescu” a fost reprezentat de o echipă formată din elevii Darius Sadeghian – Iranzad, Răzvan Cristea, Alexandru Orodel şi profesorii Mihaela Marian şi Alina Savu.
Activităţile desfăşurate în Republica Cehă de către elevii Colegiului Naţional “Anastasescu” au constat în prezentarea de aplicaţii pentru telefonul mobil create de elevi ,aplicaţii care prezintă într-un format atractiv lecţii la disciplina chimie, traduse şi în limba engleză sau aplicaţii însoţite de teste care ne prezinta intr-o manieră dinamică şi cu un feed-back rapid,mai multe lecţii din sfera aceleiaşi discilpline, chimie. Şi la această activitate, la fel ca la celelalte întâlniri din cadrul acestui proiect, elevii roşioreni au prezentat două experimente practice cu scopul de a arata ce amuzantă poate fi chimia şi cât de uşor pot învăţa lucruri noi într-o manieră atractivă. In cadrul workshop-urilor desfăşurate la această întâlnire,fiecare echipă reprezentând ţările implicate în proiect şi-a prezentat produsele,elevii din diferite ţari învăţând lucruri noi şi utile în domeniul informaticii, dar şi al chimiei.
Ultima întâlnire din cadrul acestui proiect a însemnat şi o evaluare a întregului proiect, cadrele didactice şi elevii prezenţi expunându-şi aprecierile în urma participîrii la un asemenea proiect. Pe lângă noile abordări învăţate asupra unor discipline de studiu din sfera ştiinţelor, pe lăngă bogăţia culturală acumulată, atât profesorii cât şi elevii tuturor ţărilor implicate în proiect au afirmat că cel mai mare câştig al acestui proiect este prietenia.
.Informațiile furnizate reprezintă responsabilitatea exclusiva a autorului, iar A.N.P.C.D.E.F.P și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care este folosit conținutul acestor informații

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*