Un cetățean revoltat și-a afișat nemulțumirile în fața Primăriei Roșiorii de Vede

De două zile, un autoturism cu remorcă plin de afișe cu mesaje critice staționează în fața Primăriei Roșiorii de Vede.

Așa a ales să protesteze un roșiorean nemulțumit de modul în care autoritățile locale își fac treaba.  Ținta principală a protestului este primarul în funcție pe care protestatarul îl acuză de incompetență, dar mesajele fac referire la șefi de servicii din primărie, consilieri locali și chiar la fostul edil al municipiului Roșiorii de Vede, Cristian Duică. Pentru că mașina și remorca nu i-au asigurat suficient spațiu de afișaj, protestatarul și-a extins aria de expunere a mesajelor plasând alte două pancarte, una pe un copac și alta într-un colț al spațiului verde din apropiere.

Cetățeanul nemulțumit de felul în care este administrat orașul și a ales această formă de protest a intrat imediat în vizorul oamenilor legii care au facut câteva fotografii la locul faptei. Chiar dacă acum protestatarul nu participă fizic la acțiune, este cunoscut pentru manifestarile sale publice în care critică autoritățile locale.

În cele două zile de protest mut, cei vizați nu au avut nici o reacție si asta probabil pentru că mai toți șefii din primărie sunt plecați în Bulgaria, de unde revin abia mâine.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*