Primarul de la Smârdioasa aruncă sute de milioane din banii comunității pe coșuri de gunoi stradale

Printre marile realizari ale primarul George Pomojnicu de la Smârdioasa se numără și coșurile de gunoi cumparate pe bani mulți cu care a împânzit artera principală a comunei. Localitatea arată jalnic, dar afacerile edilului  psd-ist prosperă, cât timp este la cârma comunei și nimeni nu îndrăzneste să mănânce altă pâine decât cea dospită de George Pomojnicu.

Mormanele de gunoi zac pe marginea drumului, țiganii ocupă abuziv domeniul public cu mașini dezmembrate și fac comerț ilegal cu piese uzate în timp ce își încasează ajutorul social, iar primarul  cheltuie peste 35000 lei din banii comunității pentru câteva coșuri de gunoi, absolut inutile.

Întâiul gospodar din Smârdioasa, cu plantație de coșuri de gunoi achizitionate cu aproape 300 de lei/ bucata, le tot flutură  oamenilor promisiunea că modernizează străzile din comună, dar de 7 luni nu se întâmplă mai nimic. Totul rămâne pe hârtie ca și banii din PNDL II pe care nu i-a văzut nimeni și nici nu o sa-i vadă prea curând din minciuna de buget plăsmuită de guvernanți în interes de partid.

Pentru cei 7,4 kilometri de drum promiși, în valoare de 6,5 milioane de lei s-a semnat contractul de execuție în octombrie 2018, dar nu se vede nimic concret realizat până acum.

Primarul de la Smârdioasa nu face excepție de la regula că promisiunile nu costă nimic, așa că își vede liniștit de afacerile lui.

Aflat la primul mandat de primar, George Pomojnicu este încă asociat la mai multe societăți cu profil agricol și are o fabrică de pâine, dacă putem să numim așa locul unde se coace pâinea cea de toate zilele a locuitorilor comunei Smârdioasa, un fel de pătul cu termopane și program de noapte.

Statutul de afacerist i-a adus lui Pomojnicu  și o funcție de șef în administrație care să-i asigure  cuțitul pentru pâine și un venit suplimentar pentru nevoile partidului.

La Smârdioasa, într-un fel sau altul toți oamenii depind de primar, unii pentru ajutor social, alții pentru o aprobare, o adeverință, la mulți le lucrează pâmantul și la toți de dă paine pentru că așa se face avere, leu cu leu și protecție de la partid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*