Adrian Gâdea a venit la Zilele municipiului Roșiorii de Vede cu 2,8 milioane de euro pentru reabilitarea termică a Spitalului Caritas

Ca să nu vină cu mâna goală la Zilele municipiului Roșiorii de Vede, secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea le-a adus roșiorenilor un contract de finanțare pentru reabilitarea termică a Spitalului Caritas. Semnarea contractului în valoare de 2,8 milioane de euro a avut loc, într-un cadru oficial, chiar în incinta spitalului, cu doar două ore înainte de deschiderea oficială a Zilelor municipiului.

Pentru ca acest cadou sa ajungă la momentul potrivit, demnitarul teleormănean a “grăbit” procedura de eliberare a contractului de finanțare a proiectului privind reabilitarea termică a unității medicale roșiorene, după cum a declarat primarul municipiului Roșiorii de Vede.

 

Generoasa sumă de 13,3 milioane de lei  destinată anvelopării clădirii, reabilitării instalațiilor termice și electrice și realizării unui sistem de climatizare este asigurată din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

După semnarea contractului urmează procedura de achiziție pentru proiectare și execuție a lucrărilor, derulata de Primăria municipiului Roșiorii de Vede, beneficiarul proiectului.

O altă investiție pentru Spitalul Caritas la care s-a făcut referire, în valoare de 8 milioane de lei, se află în procedură de evaluare și vizează dotarea ambulatoriului cu aparatură medicală.

Teodora Ciofalcă

 

1 Comment

  1. Cine o sa primeasca contractul de reabilitare? Nu stim daca tot, dar o parte va fi primita de Savescu. Neobositul activist pesedist, un veritabil om al interesului personal. Rosiorenii ar trebui sa stie ca intr-un spital cea mai importanta este resursa umana, cea pe care PSD a alungat-o

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*