Tichete sociale pentru 6907 persoane din Slatina

Primăria municipiului demarează acțiuniunea de distribuire a Tichetelor Sociale de Paște începând de mâine, 19 aprilie, operațiune ce se va derula prin intermediul Poștei Române. Astfel, din numărul total de 6.996 cereri depuse inițial în acest sens de către persoanele vizate, respectiv persoane cu handicap grav/accentuat și pensionarii cu un venit lunar net de maximum 1.200 lei, vor primi propriu-zis tichetele sociale menționate un număr de 6.907 persoane.
Acțiunea de depunere a cererilor pentru tichetele sociale s-a derulat în perioada 11 februarie – 15 martie, persoanele direct vizate având posibilitatea de a folosi în acest sens fie unul dintre cele zece puncte amenajate pe raza întregului oraș, fie direct site-ul Primăriei municipiului Slatina www.primariaslatina.ro.
Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.
Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 73 de unități comerciale de pe raza municipiului. Lista completă a acestor unități comerciale va fi atașată fiecărui tichet social ce va fi distribuit beneficiarilor. Lista  poate fi consultată online, pe site-ul Primăriei municipiului Slatina – www.primariaslatina.ro, rubrica ”Informații de interes public”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*