Groapă de peste un metru adâncime, într-o intersecție din Roșiorii de Vede

În această dimineață, câtiva roșioreni au alerat autoritățile că la intersecția străzilor Republicii și Aleea CFR a apărut o groapă de peste un metru adâncime. Oamenii din zonă spun că asfaltul s-a surpat după ce un TIR a traversat acea intersecție. Dacă roșiorenii s-au cam obișnuit cu gropile din asfalt care apar primăvara, mai ceva ca ciupercile după ploaie, acum pericolul ca o mașină să se prăbușească acolo era mult mai mare, groapa fiind o adevarată capcana din cauza dimensiunilor sale de sub asfalt.

În scurt timp, pe lângă groapă s-au adunat autoritățile, reprezentanții primăriei, poliția, Apa Serv, chiar și cei doi edili ai municipiului au venit să vadă cum a apărut, aproape intantaneu, o groapă de asemenea dimensiuni. Le-a luat ceva timp până și-au dat seama de ce s-a surpat acea porțiune de carosabil, mai ales că acolo s-au efectuat lucrări de reabilitare a străzii chiar anul trecut.

Asfaltul a cedat din cauza unei gropi formate în adâncime. O fisură în rețeaua de canalizare,veche de aproape 50 de ani, a permis apelor reziduale să macine toată umplutura de pământ și nisip formând o groapă imensă sub asfalt. După ce a fost asigurată zona și s-a restricționat circulația, echipa de intervenție de la Apa Serv s-a ocupat de reparații, urmând ca foarte curând să se refacă și porțiunea de asfalt deteriorată, mai ales că lucrarea de modernizare a străzii Republicii este înca în garanție.

Teodora Ciofalcă

 

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*