A ajuns după gratii pentru că a încercat să-și omoare concubina

În seara zilei 06.04.2019 procurorii secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, desemnaţi să instrumenteze cauze având ca obiect infracţiuni de violenţă, au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 22:30, faţă de o persoană de sex bărbătesc în vârstă de 51 de ani, din com. Mărunţei, jud. Olt, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Inculpatul B.N.D. începână cu seara zilei de 30.03.2019 şi până în dimineaţa zilei de 31.03.2019, cu intenţie indirectă de a o omorî, i-a aplicat persoanei vătămate B.C., în vârstă de 50 de ani, concubina sa, mai multe lovituri la nivelul feţei, a capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip foraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului.
Potrivit constatărilor preliminare medico-legale, persoana vătămată B.C. a prezentat multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului, necesitând pentru vindecare 12 – 14 zile de îngrijiri medicale.
Medicul legist a mai stabilit că leziunile de la nivelul antebraţului stâng pot fi considerate leziuni de autoapărare.
În cursul zilei de ieri, 07.04.2019, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, ca urmare a solicitării procurorilor din cadrul acestei unităţi de parchet, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o durată de 30 de zile, informează Compartimentul de informaţii şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.
Precizăm că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*