Viceprimarul Alexandriei și-a luat doctoratul sub îndrumarea celui care i-a ajutat pe oamenii de fotbal să scrie cărți în închisoare

Augustin Ioan, viceprimarul Alexandriei și candidatul PSD Teleorman la europarlamentare și-a luat recent doctoratul în sport, la UNEFS București, o decizie absolut normală pentru un tânar ce își dorește o carieră de succes, fie ea și în sport, mai ales volei, o disiplină sportivă  inexistentă în județul Teleorman, dar poate tocmai de aceea și-a ales Augustin Ioan acestă temă la teza de doctorat.

Aruncând o privire la teza de doctorat a viceprimarului din Alexandria, mi-a atras atenția numele conducătorului științific, Viorel Cojocaru, un personaj celebru datorită clienților săi din lumea sportului, Cristi Borcea, George Becali, Victor Becali, Mihai Stoica,Gică Popescu. Toți au beneficiat de serviciile lui Viorel Cojocaru. care le-a fost coordonator al cărților din închisoare  ce le-au asigurat reducerea pedepsei.

Nu  crede nimeni că  acești afaceriști bogați s-au tranformat peste noapte în scriitori, dar banii le-au permis sa beneficieze de serviciile unui profesor universitar, care nu sunt deloc ieftine. Intrebarea este cum și-a permis un angajat la stat, ca Augustin Ioan, să plătească un tip de calibrul lui Viorel Cojocaru, cel mai scump profesor universitar de la UNEFS pentru coordonarea de lucrări și cărți. Oricât ar fi de susținut la partid, Augustin Ioan nu se compară cu Borcea și Becali la portofel. Poate banii vin de la stat, că s-au mai văzut cazuri.

Nu poți să lași un tânăr cu potențial să se zbată singur, îl ajuți, îl susții, iar de susținere a avut parte din plin Augustin Ioan, de la PSD. Așa a ajuns director la DJS Teleorman, secretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, viceprimar și lector universitar la Valahia. Mai avea nevoie de un doctorat, că o diplomă nu strică niciodată, mai ales dacă îți aduce niște bani în plus, pentru că toți posesorii unui titlu științific de doctor primesc un spor de 50% la salariu, adevarata miză a “doctoratului în volei” pentru Augustin Ioan.

T.C.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*