Stâlpul din mijlocul drumului nu este singura “minune” din localitatea Salcia

Localitatea Salcia, devenită celebră datorită fermei de porci cu același nume, este plina de “minunații”. La intrarea în localitate apare  prima provocare, trecerea peste calea ferată, o adevarată aventură. Dacă nu ești atent și extrem de priceput riști să rupi mașina sau să rămână infiptă între șinele căii ferate. Dacă ai trecut cu bine de aceasta încercare te poți bucura de alte minuni rurale, cum ar fi clădirea Primăriei, ușor de confundat cu o toaletă publică, dacă nu ar avea firma și steaguri.

Până și arhitectura clădirii,  prevăzuta cu două intrari, ambele placate cu gresie și faianță verde, ne duce cu gândul la closetul din fundul curții, în varianta ceva mai trainică. Poate că la asta s-a gândit și fostul primar, Marius Șună, când a ales gresia și faianța pentru Primărie. Localnicii spun că fostul primar avea o relație foarte bună cu Marin Almăjanu care l-a ajutat să reabiliteze sediul Primăriei  și daca tot s-a văzut omul cu bani, s-a gandit să facă ceva deosebit și a asortat termopanele cu faianță verde, din belșug.

După ce ne minunăm de priceperea fostului primar la amenajări , ne oprim să admiram altă frumusețe locala, stâlpul din mijlocul drumului montat în mod neinspirat de cei de la Electrica, în urmă cu mulți ani. Chiar dacă stâlpul care stă de strajă la intrarea pe o uliță, cu doar  doua case, ce face legătura între străzile principale, nu a deranjat pe nimeni, nici nu a atras atenția decăt acum, când s-a asfaltat pe lângă el. Stâlpul din mijlocul drumului nu poate să încurce traficul rutier pentru că nu prea exista în acea zonă, ne spune edilul localității , Iulian Olteanu.Primarul comunei ține, însă, să ne asigure că după finalizarea lucrărilor de modernizare a străzilor pe acel stâlp vor fi montate plăcuțe reflectorizante.

T.C.

2 Comments

  1. Dl Paul unde anume sa afla aceea balta in comuna Salcia (nu exista așa ceva ) ? Va rog sa va informați !!!Și unde anume se percep taxe ?? Va rog sa argumenati dacă veniți cu , comentarii !!!multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*