Accident rutier grav în localitatea Sfințești. Două persoane au decedat

Două persoane și-au pierdut viața, astăzi, în urma unui accident rutier ce s-a produs în localitatea Sfințești. Autoturismul în care se aflau două persoane s-a izbit violent de un podeț și a luat foc. La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Roșiorii de Vede cu o autospecială de descarcerare și 1 ASAS, un echipaj SMURD și o ambulanta SAJ.

Cele două victime, soț și soție în vârstă de 84 și 79 de ani au fost scoase din mașina cuprinsă de flăcari de câțiva localnici aflati în zona, iar la sosirea ambulanțelor, echipele medicale au început manevrele de resuscitare. Timp de o oră au încercat să -i readucă  la viață, dar eforturile au fost zadarnice.

Autoturismul a fost distrus complet în urma incendiului izbucnit imediat după impactul cu podețul de ciment. Din primele cercetări s-a constatat că șoferul a pierdut controlul volanului din motive medicale. Cei doi soți veneau de la Roșiori, de la medicul de familie pentru că barbatul acuza dureri în piept, doar că drumul lor s-a curmat brusc, odată cu viața. După efectuarea necropsiei se va stabili exact în ce împrejurări s-a produs accidentul

Teodora Ciofalcă

 

 

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*