Liberalii roșioreni premiază iubirea, de Dragobete

Cu o săptămână înainte de sărbătoarea românească a dragostei, Dragobetele, tinerii liberali din Roșiorii de Vede au lansat un concurs cu premii pentru cuplurile care și-au imortalizat iubirea. Acțiunea s-a desfășurat sâmbătă, în centrul municipiului Rosiorii de Vede iar cele mai apreciate fotografii vor fi premiate.

În acest an, liberalii roșioreni s-au gândit că o poză la minut oferită cuplurilor nu este de ajuns pentru cei care simt și iubesc românește, așa că au lansat un concurs cu premii. Pentru câteva ore, tinerii liberali s-au instalat pe aleea pietonală din centrul orașului, cu toata  recuzita necesară pentru o ședință foto de sărbătoare.

Pentru cea mai apreciată fotografie liberalii oferă câștigătorilor o cină romantică la un restaurant din Roșiorii de Vede și nu este singurul premiu pus la bătaie de PNL. Cuplul clasat pe locul doi  în preferințele publicului  va primi  un parfum  pentru ” Ea si EL”, în timp ce premiul pentru locul trei rămâne o surpriză până la finalul concursului.

În perioada 17 – 22 februarie,  fotografiile publicate pe pagina de facebook a PNL Roșiorii de Vede  au liber la aprecieri pentru a se desemna câștigătorii iar premierea va avea loc vineri, 22 februarie, ora 19.

Teodora Ciofalcă

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*