Ambulanțele SAJ Teleorman solicitate la 493 de intervenții, în ultimele 3 zile

Trei zile pline pentru echipajele SAJ Teleorman unde s-au înregistrat 493 de solicitări. Intervențiile echipajelor medicale au fost dintre cele mai diverse, de la transfer de pacienți pâna la accidente rutiere grave, tentative de suicid și persoane găsite decedate. Cinci victime, în urma unor accidente rutiere grave, din Roșiorii de Vede, Alexandria, Peretu, Bâscoveni și Călmățuiu de Sus au avut nevoie de intervenția celor de la SAJ.

Pentru patru pacienți nu s-a mai putut face nimic, fiind decedați la sosirea ambulanțelor, iar într-un singur caz a fost vorba de moarte suspectă. În ultimele trei zile s-au înregistrat cinci tentative de suicid, 16 accidente vasculare, trei persoane au căzut pe stradă și 21 de persoane au fost găsite inconștiente.

Ambulanța a fost solicitată să intervină la 24 de copii bolnavi, pentru 19 persoane ce au suferit agresiuni fizice în urma unor conflicte, iar 46 de pacienți acuzau probleme respiratorii. Cele mai multe solicitări, 169 au fost pentru tranferuri interclinice de pacienți, externări și CT.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*