Tânărul spulberat de un șofer neatent a fost transportat cu elicopterul la București

Un tânăr de 27 de ani este în coma de gradul IV, după ce a fost spulberat de pe motocicleta sa de un șofer neatent. În urma impactului, tânărul motociclist a fost aruncat la câțiva metri de locul accidentului și a suferit multiple traumatisme, dar cele de la cap i-au provocat o comă profundă. Medicii de la Spitalul Caritas,unde a fost transportat imediat, au solicitat un elicopter SMURD pentru transferul tânărului la Spitalul Floreasca din București.

Cauza acestui teribil accident a fost neacordarea de prioritate și s-a produs chiar în fața Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, la intersecția străzilor Carpați cu Izbiceanu. Tânărul care se află,acum, la limita dintre viață și moarte circula regulamentar pe strada Carpați cand a fost lovit în plin de un autoturism al cărui șofer a ignorat regulile de circulație și nu a acordat prioritate de stânga motociclistului.

Victima, Ionuț N. este șofer la o firma de taxi din Roșiorii de Vede, iar motocicleta pe care o conducea în momentul accidentului este de fapt un scuter pe care intenționa să-l vândă.În acest caz, polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto- Ionut N.

 

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*