Trei persoane reținute pentru constituirea unui grup infracțional organizat

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat, ieri 13 februarie 2019, două percheziții domiciliare în municipiul Slatina și în comuna Brebeni.
În urma perchezițiilor, au fost descoperite 18 pachete din hârtie și o punga din plastic transparent ce conține material vegetal uscat de culoare verde, o țigareta confecționata artizanal și o punga din plastic de culoare roz ce conține material vegetal umed de culoare verde, precum și suma de 2.520 de lei.

Întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt și trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză și Profil al Drogurilor din cadrul Poliției Române.
Cu această ocazie au fost puse în executare 3 mandate de aducere.
În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de 3 bărbați cu vârstele cuprinse între 23 și 30 de ani toți din municipiul Slatina, aceștia fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, efectuare fără drept de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive fapte prev. şi pedepsite de art. 367 CP si art. 16 alin. 1 din L194/2011
În cursul zilei de astăzi, aceștia vor fi prezentați Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă.
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Slatina și a polițiștilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Olt.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*