Astăzi s-a semnat contractul pentru execuția lucrărilor la Complexul Sportiv Stadion Municipal din Alexandria

Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Dănuţ Cristescu, a participat astăzi, 14 februarie 2019, alături de primarul municipiului Alexandria, Victor Drăgușin, și secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Adrian Gâdea, la evenimentul prilejuit de semnarea contractului pentru execuția lucrărilor la obiectivul de investiții “Complex Sportiv Stadion Municipal” din Alexandria.
Preşedintele CJ Teleorman a subliniat importanța realizării acestui obiectiv atât pentru municipiul Alexandria, cât și pentru județul Teleorman. “Acest stadion va fi al alexăndrenilor și al cetățenilor din județul Teleorman.”
Totodată, preşedintele Consiliului Județean Teleorman şi-a exprimat convingerea că stadionul își va dovedi utilitatea și oportunitatea având în vedere faptul că, în ultima perioadă, în Teleorman, sportul de masă s-a intensificat, mai ales la nivel de juniori, iar interesul copiilor pentru sport este în creștere.
În încheiere, președintele Cristescu le-a mulțumit celor care au contribuit la realizarea acestui proiect, menționându-l aici pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Nicolae Dragnea.
Obiectivul “Complex Sportiv Stadion Municipal” din Alexandria este realizat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții.
Valoarea contractului semnat astăzi la Alexandria este de 48.075.291,71 lei iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 18 de luni.

CP

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*