Cătălin Burcescu este candidatul ALDE Teleorman la alegerile pentru Parlamentul European

La mai puțin de un an de la trecerea sa în rândurile ALDE , Cătălin Burcescu a fost desemnat candidat pentru Parlamentul European. A fost singurul reprezentant din Teleorman care a întrunit toate criteriile pentru a reprezenta județul pe lista ALDE la alegerile europarlamentare din acest an.

” Este o onoare pentru mine această candidatură, îi mulțumesc domnului deputat și celorlalti colegi pentru susținere, pe care îi asigur că organizația din Teleorman va face o surpriză plăcuta la alegerile europarlamentare” a spus Cătălin Burcescu.

Deocamdată nu s-a stabilit ce poziție va ocupa reprezentantul județului  pe lista candidatilor ALDE, probabil 14-15 conform declarațiilor deputatului Ică Calotă, președintele ALDE Teleorman, dar exista niște criterii bine stabilite  de care trebuie să  tină cont comisia ce se ocupă de evaluarea tuturor  candidaturilor pentru a stabili ierarhia la nivel național.

” Vrem să reînnoim garda, să promovăm tinerii, iar Cătălin Burcescu este o persoana activă și are destule calități care îl recomandă pentru această candidatură” a mai spus președintele ALDE Teleorman. Ică Calotă.

Cătălin Burcescu este director general adjunct la compania Servicii Energetice Muntenia SA și a intrat în rândurile ALDE anul trecut, dupa ce a demisionat din PNL  și din funcția de consilier județean ales pe listele liberalilor teleormăneni.

Teodora Ciofalcă

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*