Capacitate administrativă modernă și inovativă la CJ Teleorman cu fonduri europene

Consiliul Județean Teleorman a depus în data de 6 februarie 2019, în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, cererea de proiecte „Fundamentarea deciziilor, planificare strategică și măsuri de simplificare pentru cetățeni la nivelul administrației publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate”, proiectul „Capacitate administrativă modernă și inovativă”.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea capacității administrative, a calității și eficienței serviciilor publice furnizate la nivelul Consiliului Județean Teleorman, prin introducerea unor proceduri simplificate pentru reducerea birocrației, conform reglementărilor europene și naționale.
Prin implementarea acestui proiect vor fi simplificate procesele și procedurile administrative și se vor reducere timpii de efectuare a activităților curente prin digitizarea proceselor de administrare a documentelor la nivelul Consiliului Județean Teleorman și prin retro-digitalizarea documentelor aflate în arhiva instituției.
Proiectul are o valoarea totală de 2.985.472,56 lei, din care 85% fonduri europene nerambursabile, iar perioada de implementare este de 20 de luni.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*