Prinși cu imprimanta căptușită de cocaină

Polițiștii din Olt au depistat două persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de mare risc. Peste 1,5 kilograme de cocaină au fost confiscate în urma unui flagrant delict, pe raza municipiului Slatina.

Ieri, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au realizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia au depistat două persoane, de 17 și 42 de ani, în timp ce ridicau un colet care conținea o imprimantă înfășurată în folie de protecție.

În interiorul acesteia, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 g.

Cele două persoane au fost conduse pentru audieri, la sediul sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 42 de ani.

În cursul zilei de astăzi, acesta a fost prezentat Tribunalul Olt, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc, iar instanța a dispus arestarea pentru 30 de zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*