Fostul viceprimar, Teodoru Stângă se întoarce la Primăria Roșiori

Fostul viceprimar al municipiului Roșiorii de Vede din mandatul lui Cristian Duică, 2012-2016, Teodoru Stângă revine la primărie pe un post de  funcționar public, la Direcția Arhitect Șef. În urmă cu câteva zile, fostul viceprimar a susținut concursul pentru ocuparea funcției de inspector superior în cadrul Compartimentului Banca de Date Urbane, Cadastru. Deși nu a avut contracandidat, Teodoru Stângă a obținut puncataj  onorabil, la proba scrisă 87,97 puncte, iar la interviu 85,33 puncte fiind declarat admis.

După un mandat de viceprimar și încă unul de consilier local, Teodoru Stângă, unul dintre cei mai vechi liberali a candidat la funcția de primar al municipiului Roșiorii de Vede, în 2016, din partea ALDE, dar în ultimii doi ani s-a cam retras din politică.

Este inginer de profesie , absolvent al Universității Tehnice din Timișoara , Facultatea de Hidrotehnică , profil construcții, promoția 1991. Profesional, Teodoru Stângă are destulă experiență pentru a ocupa un post în admistrația publică locală. A fost șef de șantier la o serie de lucrări importante din județul Teleorman, construcții civile, industriale și agricole, alimentări cu apă, drumuri și poduri, iar în perioada 2006- 2012 a coordonat activitatea Biroului județean de Rentă Viageră Agricolă și Reprezentanța Teritorială Teleorman a Agenției Domeniilor Statului, unde s-a întors după ce și-a încheiat mandatul de viceprimar, iar în ultima perioada a fost angajat la Urbis Servconstruct SA Roșiorii de Vede.

Teodora Ciofalcă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*