Revelionul pensionarilor roșioreni

Seniorii roșioreni păstrează tradiția de a petrece în cadrul unui eveniment special trecerea în noul an. Este pentru al 5-lea an consecutiv în care C.A.R. Pensionari organizează, în luna ianuarie, Revelionul pensionarilor, o petrecere atât de așteptată în fiecare an, de seniori.

În urmă cu câteva seri, aranjați la patru ace,  70 de pensionari și-au dat întâlnire la un restaurant din Grădina publică pentru a petrece  revelionul lor. Seniorii au profitat și ei de atmosfera de voie bună la care a contribuit din plin un număr apreciabil de tineri care petreceau în același local. Două generații de roșioreni s-au distrat împreună in compania unei formații conduse de Viorel Manea, care a acoperit toate preferințele specifice vârstei  petrecăreților, indiferent de motivul care îi adusese în același timp și loc.

 

Preparatele servite la “Revelionul seniorilor” au fost pe măsura asteptărilor, acoperind cele mai exigente gusturi. Nu a lipsit nici tortul festiv ce a marcat acest moment simbolic al trecerii în noul an, chiar și cu câteva zile mai târziu.

Conducerea CAR Pensionari, organizatorul petrecerii a apreciat calitatea preparatelor și ospitalitatea gazdelor cărora a ținut să le mulțumească pentru aceasta seară reușită, atunci când s-a adresat participanților urându-le acestora, dar și celorlalți pensionari din oraș, “multă sănătate, bucurii și cât mai multe satisfacții în anul 2019, pentru a îmbătrâni demn și frumos”.

T.C.

1 comentariu

  1. Minunat obicei .
    Felicitari celor ce sunt preocupati in organizarea acestor evenimente .
    Pensionarii merita din plin respectul , admiratia si dragostea noastra .
    Cu abnegatie si iubire de tara,
    ei au consolidat drumul generatiilor ce le-au urmat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*