Cum administrezi un site de primărie când ai școala puțină

Dacă vrei să afli câte ceva despre o primărie din județ, fie și numai datele de contact, intri pe site-ul instituției unde, în mod firesc, trebuie să găsești informațiile de care ai nevoie. Asta dacă site-ul  funcționează sau a fost actualizat, că sunt și astfel de cazuri. Trebuie să recunoaștem că, la acest capitol, primăriile din Teleorman nu excelează, mai ales cele din mediul rural.

Primăria Troianul se încadrează și ea în trendul general, dar pe site-ul administrației locale mai găsești ceva informații comparativ cu altele unde există doar meniul principal și numele primarul, în cel mai fericit caz și al viceprimarului. Cineva s-a străduit  să scrie pe pagina destinată primarului, Ionel Neagu, în afara unor date personale, despre proiectele derulate și cele viitoare ale edilului. Nu știu cu precizie cine este autorul postării cu pricina, deși am niște bănuieli, dar se poate observa, cu ochiul liber că pe la școală nu prea a trecut, ori s-a oprit prea devreme și n-a învătat ce cuvinte se scriu cu literă mare.

 

Este foarte clar că un funcționar care scrie în acest fel pe pagina oficială a intituției nu are ce să caute într-o primărie, fie ea și la țară. A devenit o practică generalizată a angajarilor aranjate în administratia publica locală, dar se organizează concursuri pe care le promovează cine trebuie, iar acum avem si  dovada clara a unor astfel de practici,dacă mai era nevoie.

Teodora Ciofalcă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*