Fiul Vioricăi Dăncilă a încălcat regula de protocol la Ateneul Român

Teleormanul se remarcă din nou, în mod negativ, prin reprezentanții săi de la nivel înalt. Cu ocazia preluării de către România a președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene, la Ateneul Român au fost o serie de invitați de marcă, pentru a audia discursurile susținute de oficialii români și europeni.

Printre invitați s-a numărat și Victor Dăncilă. Cum cine este Victor Dăncilă? Fiul premierului Vasilica-Viorica Dăncilă.

Victor Dăncilă, în calitate de funcţionar la Curtea de Conturi, acolo unde a fost angajat pe bază de cncurs pe 29 ianuarie 2018, chiar în ziua în care mama sa a depus jurământul de învestire în funcţia de prim-ministru al României, a stat alături de cei mai importanţi lideri ai Uniunii Europene. Băiatul premierului a fost așezat împreună cu partenera lui, în rândul doi ai lojei principale de la Ateneul Român, alături de Emil Constantinescu, Valer Dorneanu şi Mihai Busuioc, cel din urmă fiind şeful tânărului la Curtea de Conturi. În discrepanţă cu eleganţa afişată de înalţii oficiali prezenţi la eveniment, fiul premierului a apărut într-un sacou, cu o cămaşă albastră descheiată la gât.

Desigur că nu se pune problema materială, a lipsei de resurse pentru achiziționarea unei cravate și asortarea ei la o ținută adecvată. Nu banii le lipsesc unor astfel de oameni, ci cu totul altceva…

Până la urmă, marea vină nu o poartă Victor Dăncilă ci mama sa care a acceptat ca fiul ei să stea într-un sector în care, chiar și cu cravată, poziționarea sa ar fi stârnit polemici. Mai trebuie să ne mirăm că ”nepotismul” este sport național în România?

Azi, aceeași Viorica Dăncilă, a fost la Bruxelles pentru a prezenta prioritățile României în mandatul de jumătate de ani la președinția Consiliului Uniunii Europene. Unde o fi stat oare Victor Dăncilă care sigur a obținut concediu plătit de la Curtea de Conturi, pentru o astfel de ocazie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*